“Når det bliver en lang dag”-muffins

_MG_5418

Mine forelæsninger på dette semester ligger af og til på sene tidspunkter og ret komprimeret, så derfor har jeg lave disse “når det bliver en lang dag”-muffins. De er lavet efter fri fantasi med fokus på hurtig mæthed på en relativ sund måde, og resultatet blev ret godt, hvis jeg selv skal sige det 😀

Ingredienser: 

 • 3 æg
 • 4 spsk skyr eller 2 spsk skyr og 1 banan
 • 1 dl kokos
 • 2 dl nødder (jeg brugte hasselnødder, men man kan også sagtens bruge mandler)
 • 1,5 dl havregryn
 • 1 tsk bagepulver
 • 100 g mørk chokolade
 • Honning

Fremgangsmåde

 • bland æg og skyr (og banan) i en skål
 • blend nødderne til mel
 • tilsæt nøddemelet, havregryn, bagepulver og honning
 • hak chokoladen og tilsæt til resten
 • put dejen i muffinsforme (gerne silikone, men andet kan også sagtens bruges)
 • bag i ovnen ved 180 grader i ca 15-20 min

 Skriv en komentar