Lidt om weekender, Aarhus og pandekager

_MG_5369

I dag afleverede vi dette semesters projekt, hvilket var fantastisk, da vi har knoklet benhårdt i syv uger, og det kan efterhånden mærkes. Vi trænger til ferie inden det er tid til at forberede sig til eksamen. Derfor smutter jeg hjem til Aarhus og får ladet batterierne op.

I dette projekt har jeg såvel så resten af gruppen virkelig indset hvor meget weekenderne egentlig betyder for os. Ikke kun i forhold til stressnuveauet, men også forhold til kreativiteten. Når batterierne aldrig bliver ladet helt op og hovedet tømt, er det svært at få plads til nye ideer. Så husk at prioriter jeres weekender – det betyder mere end man aner for processen.

Nå, tilbage til dét, som det egentlig skulle handle om. Fordi jeg tager hjem til Aarhus skal køleskabet jo tømmes, og findes der nogen bedre måde end at lave pandekager? Nej, vel! 🙂 Derfor kreerede jeg lige disse skønne og ret sunde pandekager, og de smager virkelig lækkert! Vi I have opskriften?Skriv en komentar