Frivilligt arbejde: Prøv dig selv af

Går du med en masse drømme om, hvad du gerne vil arbejde med? Har du en interesse du gerne vil prøve af i praksis? Så bliv frivillig.

Som i måske har bemærket er jeg begyndt at arbejde for Studiz – primært med fokus på de sociale medier og en smule på blogs. Det er en fantastisk mulighed, hvor jeg får lov til at prøve min viden og interesse af, og teste om det er noget jeg kunne tænke at arbejde med, “når jeg bliver voksen”.

At være frivillig er en enestående mulighed for at prøve dig selv og sine interesser af, så man kan finde ud af hvad det virkelig er man brænder for og er god til. Tøjlerne er jo ofte lidt løsere, i og med at der ikke er penge involveret.

Så mit råd til dig der går med en drøm i maven, men ikke helt ved om det er noget for dig er: få et frivilligt job. Det er ren win-win.

  • du få prøver dine evner af
  • i og med at der ikke betales løn, kan de ofte godt bruge flere.
  • du styrer selv hvor meget tid du bruger
  • du finder ud af hvad du har lyst til
  • der er guld værd på cv’etSkriv en komentar