Man kan tage pigen ud af Aarhus, men man kan ikke tage Aarhus ud af pigen

1: Martin Moore // 2: Vissevasse // 3: Kortkartellet

 Jeg er en Aarhus-pige! Jeg har boet i Aarhus i de første 20 år af mit liv, og er nok kun på besøg i Aalborg (en ret lang et, bevares 😉 ), da jeg jo vender tilbage til Aarhus om 1,5 år, når jeg er bachelor.

Derfor kunnne jeg godt tænke mig en Aarhus-plakat. Det er jo så moderne med plakater med bynavne, og da Aarhus jo er min hjemby ville sådan en plakat jo være perfekt. Der er lavet mange bud og de tre ovenstående er dem jeg synes bedst om, og jeg er især vil med Martins Moores version.

En Aarhus-plakat er bestemt at finde på min ønskeseddel – måske skal den på sigt have selskab af min kærestes hjemby og Aalborg, som er vores første fælles hjem?

Se mig eget bud på en Århus plakat HERSkriv en komentar