Studiejob

De sidste måneder har jeg overvejet om det er ved at være tid til at se sig om efter et studiejob, for nu er jeg nået til det punkt hvor jeg har fundet min studierytme og har fået lidt erfaring, så nu er der tid til også at sætte fokus på erhvervserfaring.

Pludselig ved en tilfældighed faldt jeg over det perfekte studiejob i går, så jeg kastede mig straks over at skrive en ansøgning og få opdateret CV’et, og nu har jeg endelig fået formuleret en god ansøgning, som jeg håber kan kvalificere mig til en samtale, for jeg vil virkelig gerne have dette job.

Dette job vil (hvis jeg er så heldig at få det) kunne give mig mere indsigt i uddannelse, som jo er min ret store interesse, og jeg vil derfor kunne udforske dette felt endnu mere og blive klogere på emnet.

Wish me luck 😀Skriv en komentar