Hvorfor blogger jeg egentlig?

… godt spørgsmål!

Jeg startede bloggen i mit sabbatår, da jeg efter små fem måneder indså at skoletrætheden var væk og jeg rigtig gerne ville studere og bruge mit hoved i den sammenhæng igen. Jeg savnede nogen at diskutere med, som var på samme niveau som mig selv, for jeg have en masse på hjertet. Der skete utrolig meget i samfundet, som var værd at diskutere og bide mærke i.

Dengang hed bloggen Point of view, da den beskrev det der rørte sig i samfundet fra mit synspunkt og mine meninger.  Det startede ret godt ud, men den døde lidt igen hen over sommeren, da jeg pludselig fik en masse at se til – jeg skulle jo være studerende og flyttede til Aalborg – og jeg havde faktisk besluttet mig for at bloggen skulle begraves, fordi jeg var af den overbevisning, at jeg nok ikke ville få tid til at skrive i min nye tilværelse som studerende.

IMG_20130915_161100

Det skulle vise sig ikke at være sandt. Igen blev jeg ramt af at have en masse på hjerte, som jeg gerne ville dele ud af. Jeg ville gerne fortælle om studielivet, så andre kunne få et indblik i hvad det vil sige inden de selv starter, så de har en ide om, hvad de går ind til i modsætning til mig selv. Senere hen er jeg også begyndt at skrive mere om, hvad man kan gøre for at blive en bedre studerende, og hvordan man få det godt studieliv – fagligt såvel som socialt.

Men let’s face it. Det er (desværre) ikke sådan, at jeg har 10.000 læsere om måneden og tjener en masse penge ved siden af SUen. Læsertallene er svingende og af og til er jeg i tvivl om hvem jeg egentlig rammer med det jeg skriver, men så længe jeg bare rammer én, som finder mine råd og beretninger brugbare, så er jeg glad og så vil jeg fortsætte. Jeg skriver fordi jeg håber at andre kan lære af det, og så lærer jeg også en del selv, når jeg reflekterer over mit eget studieliv. Mine drømme for bloggene er at den vokser sig større, så flere at få gavn af indholdet, og flere blander sig i debatten og erfaringsudveklingen.

Jeg vil blive rigtig glad, hvis du vil skrive en kommentar om hvorfor læser du med. Hvad kan du godt lide Christina N., og hvad bruger du den til?Skriv en komentar