Kandidat: Det er jo lige om lidt

Jeg har tidligere fortalt lidt om mine tanker i forhold til kandidatuddannelse, og de overvejelser er stadig gældende. Jeg har nu efter vellykket eksamen fået sommerferie og dermed afsluttet det første år på min bachelor – det betyder at jeg til jul er halvvejs, og jeg synes at tiden er fløjet afsted.

Kandidaten kommer snigende ind på mig, og før jeg ved af det, sidder jeg og skriver bachelorprojekt og har pakket flyttekasserne og er klar til at vende tilbage til Aarhus. Det er lige om lidt! Det er egentlig en lidt skræmmende tanke – før jeg får set mig om, så er jeg egentlig færdig. Når det første år kan gå så hurtigt, hvordan skal de så ikke ende med de to næste? Jeg er jo lige startet, men alligevel føler jeg at jeg har fået på universitetet i lang tid.

Som sagt er jeg ret afklaret med, at jeg nok kommer til at læse min kandidat i Aarhus, da Aalborg desværre ikke har nogle uddannelser (endnu) der falder i min smag og passer det til jeg gerne vil. Derfor har vi allerede nu skrevet os op til boliger i Aarhus, da der som bekendt er et stort pres og lange lange ventelister. Og skulle drømmeboligen dukke op inden 2 år, så må jeg jo pendle 😉

Min interesse for uddannelse og udannelses betydning for samfundet, konkurrenceevnen og virksomheder/institutioners virke er begyndt at interessere mig, og derfor vil jeg gerne arbejde med kompetenceudvikling og efteruddannelse i en virksomhed eller en offentlig institution. Det er jo vigtigt at de rette kompetencer er tilstede, for at man kan levere er godt produkt, og det kan efteruddannelse og opkvalificering jo hjælpe med.

Det er altså sådan mine planer ser ud lige for tiden, men nu skal jeg jo lige igennem fire semestre mere før det bliver relevant. På næste semester, 3. semester, skal vi have: Samfundsøkonomi og økonomisk politik, Velfærdsstat – velfærds- og arbejdsmarkedspolitik og Forskningsdesign, kvantitative metoder og statistik. herudover skal vi igen skrive et projekt inden for semestrets rammer og tema.Skriv en komentar