Eksamenslæsning #2

Billede fra Instagram

Jeg har stadig et par dage at læse til eksamen i endnu, da det først er på tirsdag at det går løs, og det er ved at nå det punkt, hvor det ikke er sjovt mere. Nu vil jeg gerne snart have den eksamen overstået!!

Så jeg har allieret mig med min mac og en kop the og håber at det hjælper på det. Min liste er blevet kortere, og jeg mangler efterhånden “bare” at genopfriske nogle få ting, men samtidig mangler jeg også lige at få helt styr på det der videnskabsteori, som er utrolig tungt, men det skal jo gøres, da det er vigtigt at have styr på.

Mit noteark til mig selv (inkl oplæg og fælles retteark) er rundet 11 sider, så det er nok på tide at holde igen og se at blive færdig.

Wish me luck – på tirsdag er det hele overstået, og så kan jeg holde en velfortjent sommerferie 🙂Skriv en komentar