Kandidat: Afklaringen nærmer sig

Som jeg skrev for nogle dage siden, så har tanken om kandidatuddannelsen strejfet mig, da jeg gerne vil skifte fra samfundsfag til Politik & administration, og det betyder nogle ændrede muligheder for, hvilken kandidat jeg kan vælge senere hen. Siden jeg skrev det indlæg er jeg blevet mere afklaret.

Min kæreste og jeg har efterhånden vænnet os til tanken om at skulle vende tilbage til Aarhus, og den tanke er blevet mere og mere tiltalende – både med hensyn til uddannelse og at vende tilbage til byen. Dette skal dog ikke forstås som om, at Aalborg ikke er tiltalende eller en dejlig by er bo i.

Jeg er vild med Aalborg som by – der er højt til loftet og stemningen er hyggelig. Og jeg er også stolt af at sige at jeg studerer på Aalborg universitet. Det er et universitet, som har nogle gode værdier og har en forståelse for relationen til det virkelige liv, hvilket afspejler sig i undervisningen. Derfor er det heller ikke med god vilje, at jeg planlægger at forlade AAU, men desværre er der ikke nogle kandidatuddannelser, som falder i min smag.

 Skriv en komentar